A Hölgyelőny intimkehelyről

A korábbi bejegyzésben bemutattuk általánosságban az intimkelyheket. Ez a bejegyzés a Hölgyelőny termékének szánjuk, ahogy a nevében is benne van, annak előnyeiről írunk, hogy megtudd, számodra is mi vagyunk az ideális választás.

Munkánk során azt tapasztaljuk, hogy sokan csak azért nem használtak korábban intimkelyhet, mert nem ismerték. Blogunk célja az információátadás, egy olyan felület létrehozása, ahol a hölgyek választ kaphatnak az intimkehellyel kapcsolatos kérdéseikre.

A Hölgyelőny 2014 őszétől kezdve a legkedveltebb intimkehely forgalmazó Magyarországon, versenytársaink közelünkbe sem érnek: mi termékeinkkel előnyhöz juttatjuk vásárlóinkat, akik piaci előnnyel jutalmaznak minket.

Népszerűségünk napról napra nő, mivel egyre többen ébrednek rá a termék előnyeire és mert versenyképes árakat ajánlunk.

Az intimkehely számos előnyös tulajdonsága mellett említhetjük, hogy a tamponnal szemben nem szárít ki és védelmet nyújt a fertőzések ellen is.

Sportoláshoz és úszáshoz tökéletes választás a tamponnal szemben, hiszen kényelmes, ráadásul kapacitása háromszor akkora, mint a tamponé.

A Hölgyelőny intimkehely segítségével, mely kétféle méretben kapható, a mérési vonalak segítségével egyszerűbben követheted nyomon menstruációs folyadékod mennyiségét.

Az termék bordázott „fogókája” lehetővé teszi, hogy könnyen kivehesd a menstruációs segédeszközt, kivétel után pedig a tartós szilikon anyagnak köszönhetően könnyen tisztíthatod. A „fogóka” fontos tulajdonsága még, hogy könnyedén méretre vágható, így az intimkehely teljesen alkalmazkodik testedhez és személyes igényeidhez.

Minden Hölgyelőny csomaghoz ajándék jár: az intimkehelyhez egy textil tartót adunk és emellett még egy Paleo receptkönyvvel is megajándékozunk. Érdemes nyomon követni, mikor kínálunk akciót.

Ha bármiféle kétséged támadna, látogass el honlapunkra, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz, hiszen mi rendelkezünk Magyarország legalaposabb és legrészletesebb intimkehely tudástárával. Fordulj hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésedre!

2015-06-30T06:36:57+00:00 By |Blog|