Az intimkehelyről nagyvonalakban

Talán a címet látva kíváncsian beleolvasol a bejegyzésbe, hiszen talán még nem is hallottad az intimkehely szót. Itt az ideje, hogy megismerd. A legjobb helyen jársz.

Az intimkehely egy betétet vagy tampont kiváltó menstruációs segédeszköz, mely a nőgyógyászok szerint a jövőt jelenti.

Sokan gyanakodva méregetik a terméket, mert félnek az ismeretlentől, de gondoltál-e valaha arra, hogy talán éppen ellenkezőleg, nagyobb biztonságban vagy az intimkehely használatával, mintha tampont, esetleg betétet használnál?

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy minél több hölgy megismerkedhessen az intimkehely előnyeivel, tisztában legyen használatával, hiszen mindannyiunk számára kulcsfontosságú az egészségünk megőrzése.

Hogy hogyan működik az intimkehely? Összegyűjti a menstruációs folyadékot, miközben nem szárítja ki a hüvelyt, nem karcolja meg a hüvelyfalat és nem is fertőző.

Felhelyezése rendkívül egyszerű és viselése kényelmes, részben azért is, mert kb. háromszor annyi ideig maradhat bent, mint a tampon és háromszor annyi menstruációs folyadékot is képes raktározni.

Mivel az intimkelyhet nem kell olyan gyakran üríteni, mint betétet vagy tampont cserélni, nincs szükség arra, hogy óránként járj a mellékhelyiségre. A modern menstruációs segédeszköz használatával nem kell aggódnod a foltok miatt sem: teljes biztonságban vagy.

És ha már a biztonságnál tartunk: az intimkehellyel megszabadulsz az irritációtól és a vegyszerveszélytől, hiszen a termék teljesen vegyszer és illatanyag mentes. 100% tisztaságú orvosi szilikonból készült, mely felveszi a hüvely formáját és pontosan illeszkedik. Az intimkehely környezetbarát és takarékos.

Nem utolsó szempont, hogy egy intimkelyhet akár 10 évig is használhatsz, így jelentős összeget spórolhatsz meg. Azt a pénzt, amit tamponra, esetleg betétre költenél, mind félreteheted. Te gondolkodtál már, mit vennél a megtakarított pénzedből?

2016-11-10T14:45:30+00:00 By |Blog|