Eljárt az idő a tampon és a betét felett

A XXI. században már azt mondhatjuk: igenis, eljárt az idő a tamponok és a betétek felett és a jövő az intimkelyheké. A folyamatosan fejlődő világban modernebb, egészségesebb és környezettudatosabb menstruációs segédeszközök állnak rendelkezésedre. Használd ki lehetőségeidet!

Amellett, hogy a hónap legnehezebb napjain nyűgösebb vagy, még a tampon és betét hátrányait is el kell viselned. Ezek hamar megtelnek, szivárognak és gyakran kell őket cserélni. Ahelyett, hogy folyton a mosdóba járnál, töltsd hasznosabban az időt!

Az intimkehely háromszor annyi menstruációs folyadékot képes raktározni, mint a tampon, éppen ezért nem kell olyan gyakran ürítened, mint ahogy tampont cserélned.

A modern menstruációs segédeszköz másik előnye, hogy a tamponnal ellentétben nem szív magába minden hasznos flórát, így nem szárít ki és nem okoz hüvelyszárazságot sem. Ilyen módon jelentősen lecsökken az irritációk és a gombás fertőzések megjelenési esélye is. Egyszerűbben fogalmazva: ha szeretnéd megóvni egészséged, ismerd fel, hogy a betét és a tampon már a múlté!

A betétek és a tamponok különféle illatanyagokkal próbálják enyhíteni a havi ciklust kísérő bűzt. Az intimkehellyel megszabadulhatsz ezektől a kellemetlen szagoktól, hiszen ez egyáltalán nem ereszt szagot.

A tampon és a betét is egészségtelen vegyszereket tartalmaz, így például klórt. Az intimkehely esetében erre semmi szükség. A 100% orvosi szilikonból készült menstruációs segédeszköz egyáltalán nem ártalmas egészségedre, nem tartalmaz káros anyagokat és teljesen higiénikus.

Nem kell aggódnod, ha éppen nyaralás alatt jelentkezik a havi ciklus, hiszen az intimkehellyel könnyedén és kényelmesebben úszhatsz és sportolhatsz.

A betét kényelmetlen, elcsúszhat és át is látszik. Amellett, hogy pelenkaérzetű és befülleszt, még különféle az egészségedre ártalmas vegyszereket is tartalmaz. Szabadulj meg a kellemetlenségektől és válaszd a Hölgyelőny intimkelyhet!

2015-06-30T06:38:25+00:00 By |Blog|