Miért az intimtölcsér a menstruációs eszközök jövője?

Manapság egyre többet hallani az intimtölcsérekről. Számos nőgyógyász hangsúlyozza, hogy ezé a menstruációs segédeszközé a jövő. Vajon miért mondják? Miért sokkal jobb az intimkehely, mint egy tampon vagy egy betét?

Egészen egyszerűen azért, mert kényelmesebb, higiénikusabb és egészségesebb.

A 100% tisztaságú orvosi szilikonból készült intimkehely sokkal kényelmesebb, mint a többi menstruációs segédeszköz. A tampon nem csak a menstruációs folyadékot, hanem a hasznos flórát is felszívja, ez pedig irritációhoz, hüvelyszárazsághoz vezet. A betét folyton elcsúszik, kényelmetlen, ráadásul elviselhetetlen bűzt áraszt.

Az intimkehely viselése ezzel szemben kényelmes, gond nélkül úszhatsz, sportolhatsz vele, mindemellett felhelyezése és eltávolítása rendkívül egyszerű. Találsz rajta egy fogókát, melyet igényeid szerint ollóval méretre is vághatsz.

Ahelyett, hogy a mellékhelyiség jól ismert vendége lennél menstruációs ciklusod alatt, válaszd az intimkelyhet, mely háromszor annyi folyadékot képes raktározni, mint egy tampon és így hosszabb ideig is maradhat bent! Tudjuk még fokozni: nem is szivárog.

Ez a modern menstruációs segédeszköz egyáltalán nem sérti fel hüvelyed falát és bármikor ki tudod venni, nem csak abban az esetben, ha megtelt, hiszen nem szárít ki és nem is okoz irritációt.

Sok hölgynek gondot okoz a tampon szülés utáni használata. A Hölgyelőny intimkehely kétféle méretben kapható (L és S). Az L-es méret az anyák számára, az S-es a 35 éven aluli hölgyek számára ideális. Az intimkehely nem csúszik ki és rugalmas tulajdosanitary napkinsnságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik testedhez.

És gondoltál már arra, hogy a betét és a tampon mennyi káros anyagot tartalmaz? Az intimkehely esetében ettől sem kell tartanod, hiszen 100%-ban vegyszer és illatanyagmentes.

Az intimkehely környezettudatos döntés: ahelyett, hogy havonta dobozszámra vásárolnál, majd dobnál el tampont és betétet, válaszd a Hölgyelőny intimkelyhet!

2015-06-30T06:38:05+00:00 By |Blog|