Nyaralni a menzesz alatt? Rémálom helyett valódi szabadság

Mit szólnál, ha nem a havi ciklusodon, hanem csakis rajtad múlna, mikor mész nyaralni? Mit szólnál, ha gond nélkül, akkor úszhatnál kényelmesen és mutatkozhatnál fürdőruhában, amikor csak kedved támad? És ha azt mondanám, mától akkor veheted fel kedvenc ruhádat, amikor csak szeretnéd? Mi tudjuk a megoldást és segítünk is.

Te is meguntad már, hogy folyton a menzeszedhez kell alkalmazkodnod? Ahelyett, hogy gondosan számolgatnál az nyaralás előtt, válaszd az egyszerűbb megoldást: betét és tampon helyett használj intimkelyhet!

Ahogy minden nővel, biztosan veled is megtörtént, hogy hiba csúszott a számításaidba. Valójában nem is tudsz minden esetben a menzesznaptáradra hagyatkozni. Ez akkor igazán kellemetlen, amikor éppen az éved legszebb napjait töltöd, vagyis töltenéd, ha a havi ciklusod nem lepett volna meg egy korai látogatással.

Az intimkehely minden gondodra megoldást kínál: könnyen magaddal viheted az utazásra, még számolgatnod sem kell, hogy pontosan mennyi betétet vagy tampont csomagolj. A kellemetlen szagokat is elfelejtheted, hiszen az intimkehely egyáltalán nem ereszt szagot.

Az intimkehellyel kényelmesebben úszhatsz és ahelyett, hogy folyton a mosdóba járnál, hogy tampont cserélj, élvezd a nyaralást! Nincs több programmegszakítás.

Ezt a menstruációs segédeszközt ritkán kell ürítened, hiszen háromszor annyi menstruációs folyadékot képes raktározni, mint egy tampon, így hosszabb ideig is maradhat bent.

Van még egy jó hírem: az intimkehellyel nem kell azon aggódnod, hogy éppen melyik ruhát veheted fel a havi ciklusod idején. A menzesz immár nem lesz korlátozó tényező és bármikor bátran mutatkozhatsz kedvenc ruháidban. Nem kell többé feszélyezve érezned magad a fürdőruhádban sem. Hát melyik nő tudna erre nemet mondani?

Hagyd, hogy a rémálmod valódi szabadsággá váljon! Válaszd a Hölgyelőny intimkelyhet és élvezd a nyaralást a menzesz alatt is!

2015-06-30T06:38:59+00:00 By |Blog|