Végre bátran sportolhatsz, úszhatsz, a menzesz alatt is

Megint elérkeztek a hónap legnehezebb napjai. Nyűgös vagy és ingerlékeny, ráadásul görcsölsz is. Minden zavar, azt kívánod, hogy senki ne is szóljon hozzád… lehet rosszabb? Rendben, ez lehet egy költői kérdés, de a „lehet jobb?” kérdésre van válaszunk: IGEN!

A megoldást jelentő varázsszó: intimkehely.

Itt az idő, hogy Te is új fejezetet nyiss és szakíts a tamponokkal és betétekkel, az elavult menstruációs segédeszközökkel! A nőgyógyászok szerint a jövő az intimtölcséreké, dr. Oláh Orsolya szülész-nőgyógyász a femina.hu egy cikkében részletesen is beszámol az intimkelyhek előnyeiről.

Ne számolgasd folyton, mikor mehetsz nyaralni! Ne hagyd, hogy a havi ciklusod korlátozza lehetőségeidet és szabadságodat!

Szívesen mennél a tengerpartra, a Balatonra vagy ellátogatnál egy wellness szállodába? Az egyetlen probléma, hogy betéttel egyáltalán nem, tamponnal pedig kényelmetlenül tudsz úszni. Feszélyezve érzed magad, ha fürdőruhában kell mutatkoznod… vajon látszik, hogy tampont használsz?

Havonta egyszer az edzőteremben sem vagy az igazi. Ez feltűnhet a személyi edződnek is mindamellett, hogy te kellemetlenül érzed magad, mert a betét csúszkál, vagy a tampon szivárog.

Az is zavaró, hogy a családoddal vagy a pároddal eltöltött közös programokat mindig meg kell szakítanotok, mert muszáj kimenned a mellékhelyiségre tampont vagy betétet cserélni.

Az intimkehellyel nyugodtan sportolhatsz és úszhatsz a menzesz alatt is, maximálisan kiélvezheted a nyaralás minden pillanatát. Sokkal kényelmesebb, mint a tampon vagy a betét, könnyen felhelyezheted és egyszerűen eltávolíthatod.

Mivel háromszor annyi menstruációs folyadékot képes raktározni, mint egy tampon, hosszabb ideig is maradhat bent. Nem kell folyton mosdóba járnod, nincs több programmegszakítás.

Az intimkehely nem okoz irritációt, nem szárít ki, nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot. A testedhez teljesen alkalmazkodik, és nem kell attól sem félned, hogy szivárogna.

Érted már, miért kell szakítanod a betéttel és a tamponnal? Ne várd meg a következő havi ciklust! Élvezd minél előbb az intimkehely előnyeit, melyek megoldást jelentenek eddigi problémáidra!

2015-06-30T06:38:20+00:00 By |Blog|